• Szakember sárga autómentőre rögzít egy piros autót
  • AUTÓMENTÉS - AUTÓSZÁLLÍTÁS BELFÖLDÖN ÉS KÜLFÖLDÖN

    26 éves múltunkból elég tapasztalatunk gyűlt össze ahhoz,  hogy autóját, de akár Önt is biztonságban szállítsuk a megadott célba.


    Autómentőnk elérhetőségén a nap 24 órájában hívható, de az autószállításra való igény, a cég bármely más elérhetőségén is jelezhető. A bejövő megkeresések adatait a számítógép rögzíti, hogy aztán pontos egyeztetés után a lehető leghatékonyabb és legolcsóbb megoldást kínálhassuk ügyfeleinknek. Az autómentő hívása előtt érdemes felkészülni, hogy több kérdésre is válaszolnunk kell.


    Amint a közösen feltett kérdéseket sikerült megválaszolnunk, mérlegeljük a helyzetet és kiválasztjuk, mely telepünk, melyik járműve legalkalmasabb a feladat megoldására, milyen díjért tudjuk vállalni a mentést. Megállapodás után az Ön rendelkezésére álló szolgáltatás, úgy indul, akár egy taxi, és járművünk a vállalt határidőn belül a helyszínre érkezik. 

Az autómentő megérkezése után a hibás gépjárművet felvontatjuk a trélerre, és megbeszélt helyszínre szállítjuk. Ügyfeleink kérésére, szerviz kapcsolatunk vagy csere autó lehetőségünk is rendelkezésükre áll.

  • HÍVJON ÉS KÉRJEN DÍJMENTES ÁRAJÁNLATOT

  • HÍVJON +36 30/694-11-05